Ontwerpen voor murals

Op dit moment ben ik bezig met het ontwerpen van een aantal murals. Supermooi op een (gekleurde) lege muur! Als je interesse hebt, kijk dan binnenkort in mijn shop. Ik breng de murals zelf aan met airbrush en verf.

Logo en huisstijl voor Sweet & Pepper

Voor de dames van Sweet & Pepper heb ik een logo en huisstijl ontworpen, en meegedacht over de branding. Want hoe huiselijk en gezellig het ook allemaal lijkt, achter de schermen wordt hard gewerkt, genetwerkt en nagedacht over verkoop en positionering.

Encyclopedie van het Avontuur in de bibliotheken!

Toen ik een paar jaar geleden het idee kreeg om een encyclopedie voor kinderen te ontwerpen heb ik hier over gefantaseerd, en als ik foto’s van vrienden krijgt doorgestuurd zoals deze dan voelt dat toch wel heel… trots:)

Het gezicht van Bureau Erfgoededucatie

Voor Bureau Erfgoededucatie ontwerp ik al een aantal jaren posters, flyers, banieren en leswaaiers. Op de eerste posters ontstond daar een meisje, en dat is eigenlijk het vaste gezicht geworden van alle uitingen.

Illustraties van klei

Illustraties van klei voor het jaarverslag van de NGO WPF. Er waren geen foto’s beschikbaar maar we wilden toch graag beeld toevoegen om de droge cijfers te compenseren. De klei beelden zijn door mij gemaakt, de teksten zijn getekend door Susi Bikle.